Friday, 7 November 2014

Atasi keletihan dengan ESP...

Assalamualaikum...

Apa itu ESP?

ESP (energizing soy protein) merupakan protein soya yang berkualiti tinggi yang didatangkan dalam bentuk serbuk.

ESP elok dibancuh bersama air suam atau sejuk bagi memelihara protein supaya tidak musnah.

Sumber Protein Lengkap...

ESP merupakan sumber protein lengkap dengan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi daripada diet seharian.

Ia juga merupakan non-gmo iaitu berasaskan pohon soya yang semulajadi yang terbukti secara klinikal rendah lemak dan bebas kolestrol.

Mampu mengekalkan tenaga...

Selain itu, ESP dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya serta dapat membantu mengekalkan kepejala  otot, pemulihan tisu badan, fungsi enzim dan hormon yang baik.

Ia tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet. Malah, mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga.

ESP sangat sesuai untuk ibu mengandung untuk atasi keletihan sepanjang kehamilan. Ia juga sesuai untuk seisi keluarga.

p/s : sesiapa yng berminat untuk dapatkan ESP boleh hubungi saya di 0148026386. Konsultasi berterusan akan diberikan.... :)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete